公交线路查询
换乘查询(起点-终点):
 查询
 
路线查询(线路名称):
 查询
 
站点查询(站点名称):
 查询
 
  在线客服
  • 电话:  15940093009
  • 地址:  青岛慧博家教中心


       您现在的位置 > 在线资讯

高中英语试卷(一)

发布者:管理员 发布时间:2022-6-15 9:51:46 阅读:31


一、阅读理解(共4题;共30分)

1. ( 8) 阅读理解    The National Postal Museum is divided into galleries that explore America's postal history. Visitors will have a full picture of the creation and fantastic varieties of postage stamps.
    World of Stamps
    Video images bring stamps to life and attract visitors who explore the surrounding displays. Visitors encounter the world's first postage stamp — the 1840 Penny Black and learn how it revolutionized communication. Stamp images, including Dr. Martin Luther King's "I have a dream" speech and the stamp that helped raise almost $72 million dollars for breast cancer research, explain how stamps have shaped history and honored people and places worldwide.
Gems of American Philately
    Visitors have the opportunity of examining 13 of the most rare and highly valued stamps in the world of the stamp collection, including the most famous American stamp of all, the 1918 Inverted Jenny. A video explains why the Inverted Jenny and other stamps displayed here are the most valuable. The treasures in this area are rarely available for public viewing. Each tells a story about an important event in US history.
    Mail Marks History
    The markings on mail provide valuable clues to the surprising ways mail has been transported over time, including challenges and even disasters encountered along the way. You will understand these markings by following the journeys of three historic letters.
    Connect with US Stamps
    Visitors explore their own connections with stamps. At three touch screen tables, they create their own stamp collection based on the topics that interest them most. They can also create their own stamp designs. Visitors have the chance to view videos in which stamp designers talk about their craft, stamp collectors explain what they collect and why, and footage(片段) shows the process of making stamps.    

1What can you do at World of Stamps?            

A. Photograph some nice stamps on display.         B. Learn more about the great importance of stamps.
C. Donate money to cancer research.                 D. Listen to a speech by Martin Luther King on video.

2What can you see at Gems of American Philately?            

A. Some famous designers in the US.                 B. Some newly released stamps in the US.
C. Some of the most valuable US stamps.          D. Some important public reviews of stamps.

3Where can you see how stamps are created?            

A. Connect with US Stamps                                 B. Gems of American Philately
C. Mail Marks History                                           D. World of Stamps

4Where does this text come from?            

A. An official report.                                             B. An exhibition guide.
C. An announcement.                                           D. An art show review.

2. ( 6) 阅读理解
    Have you ever been to France before? It is not only a country of great food, fashion and art. It's also home to the most influential painters in the world.
    Edouard Manet
    He was one of the first artists to paint modern life. He began to paint in his own style, but still used some of Couture's techniques like thick lines and dark colors. He was greatly influenced by Claude Monet and Berthe Morisot, which can be seen in his use of light shades. Most of his paintings had scenes of daily life on the streets of Paris. His works include Olympia and The Absinthe Drinker.
    Camille Pissarro
    In his early years, Pissarro painted scenes of a river or a path from memory. After meeting Claude Monet and Paul Cezanne, who painted in a more realistic style, he changed his course to Impressionism. During his career, he experimented with various styles, and finally formed his own one. His works include Old Market at Rouen and Sunset at St. Charles.
    Vincent van Gogh
    He had a huge influence on art in the 20th century. His early works were most painted in somber tones. However, influenced by Monet, Pissarro, and Bernard, he adopted brighter colors in his works, and started creating his own techniques. Although he had produced more than 2,000 works of art, the artist sold only one painting during his lifetime — Red Vineyard at Arles. His works include The Potato Eaters, Starry Night and Bedroom in Arles.
    Claude Monet
    He was the founder of the Impressionist movement and completely changed the French painting in the 19th century. Although he first started by selling charcoal caricatures(木炭讽刺画)in Paris, he soon started painting with oil after meeting Eugene Boudin, who taught him to use oil paints and also encouraged him to paint outdoors. And then he painted with his own style. His works include Impression, Sunrise and The Water Liles.    

1What can we learn about Edouard Manet's paintings?            

A. They reflected the changes of life.                  B. They were mainly about daily life.
C. They were all painted in bright colors.           D. They were painted in Morisot's style.

2Which painting was sold by Vincent van Gogh in person?            

A. The Potato Eaters.       B. Bedroom in Arles.       C. Red Vineyard at Arles.       D. Starry Night.

3What's the common point of the four painters from the text?            

A. All of them were given many awards in their life.         B. All of them were taught by some famous painters.
C. All of them had a good taste in delicious food.         D. All of them had their unique styles in painting.

3. ( 8) 阅读理解
    It's just been three months after the first bike-sharing company arrived in Singapore, but reports of abuse and vandalism(故意破坏)of shared bikes in the city keep appearing on social media.
    The majority of these shared bikes are stationless, which means they don't need to be stopped at a designated(指定的)spot. They lock themselves after your ride is over, and you're meant to just leave the bike at the side of a road.
    But users have been chaining up bicycles outside their apartments, preventing others from using them. Some people bring them up to their apartment floors, so they can't be found easily by other users. Some people have removed the bikes' number plates or codes, and some even have painted over the bikes to claim the bikes for themselves. Most of the abused bikes belong to either Singapore-based oBike, or ofo, a bike-sharing giant based in China.
    ofo has encouraged Singaporean users to report issues. oBike said that the number of bicycles that were damaged made up less than one percent of its fleet. The company said in February that it planned to bring in “tens of thousands” of bikes by mid-2017. The company has yet to ban anyone from its service, but said that it would take appropriate action – including making reports to the police.
    oBike also introduced a shortcoming system, similar to that of its competitor, China-based Mobike. Users start with 100 points, which get taken away for errant(出格的)behaviour such as forgetting to lock the bike, or parking at non-designated areas. Users are banned from using oBike when their scores reach zero. oBike has an eight-man operation team that can remove bicycles parked casually.
    When approached for comment, Mobike said, “In China, just as in Singapore, there are always a tiny minority of people who abuse the bikes, so we designed our system to prevent this type of abuse.”    

1Who is the owner of most of the abused bikes?            

A. Chinese government.                                       B. Local government.
C. A bike-sharing giant based in China.              D. The users of the bikes.

2What is the attitude of the oBike toward the abuse of bikes?            

A. Tolerant.                     B. Indifferent.                     C. Supportive.                     D. Disapproving.

3What is the meaning of the underlined word “that” in the fifth paragraph?            

A. System.                             B. Bike.                             C. Company.                             D. Report.

4What can we learn from the passage about shared bikes?            

A. They will be introduced soon.                         B. The abuse of the bikes is on the increase.
C. They are very expensive.                                  D. They are well preserved by users.

4. ( 8) 阅读理解
    Kyle is my big brother. For eighteen years, I felt that Kyle was my enemy. In fact, I found it ridiculous that people thought older brothers looked out for their sisters, protected them and fought off their sistersbullies. Huh? My brother was the bully (恃强凌弱者).
    When we were little, his fights with others caused my only black eye, cuts in my lips and even a nosebleed or two. I often wished I were an only child!
    Time flew. We ended up attending colleges two thousand miles apart, yet strangely, that's when we began communicating. Through e-mail, we kept in constant touch. Mostly I complained about serious homesickness, impossible roommates difficult classes, and... dating. I felt I lost myself. At a particularly low time, I cried to Kyle about my injured confidence, my broken heart, and the particular jerk (蠢人) who broke it.
    And that's when the package arrived.
    “What's this?” I thought as I tore into it. The box revealed a sweatshirt. “Phi Delta Theta? Thai's Kyle's frat (兄弟会).” Kyle was the president of the frat house. Why would he send this? I put it aside and dug deeper. A pile of letters. And they were all addressed to me. I opened the one on top.
    “Katrina,” it said, “your brother showed me your picture and I think you're awesome and beautiful.” I rolled my eyes. “Yeah, sure.” I opened another letter. And another. Eighteen in all.
    Each one was from a different guy. They complimented (恭维) me. They invited me on dates. And they tried to convince me to make a trip out to Knox College and meet them.
    I loved it. I didn't care about the motive. And mostly, I loved the idea that my big brother had pulled it off. I picked up the phone.
    “Kyle, the box came and I can't believe what you did.” But Kyle wasn't accepting compliments. “Oh”, he said“I was just tired of reading your complaints.”
    Big brothers, I decided, really did protect their sisters. And mine fought off the biggest bully I'd ever met. Now I return to my true selffull of confidence.    

1Why did the author use to call Kyle her enemy?            

A. He had many fights with her.                          B. He couldn't fight off her bullies.
C. He bullied her from time to time.                   D. His fights caused her to suffer a lot.

2Why did the frat guys write to the author?            

A. They had mercy on her.                                   B. They tried to cheer her up.
C. They were struck by her beauty.                     D. They wanted to compliment her.

3What does the underlined part in the last paragraph refer to?            

A. My self-doubt.                                                  B. My homesickness.
C. The particular jerk.                                           D. The challenging classes.

4What's the author's purpose in writing this passage?            

A. To share her childhood experience.                B. To complain about her biggest bully.
C. To show her brother's protection for her.          D. To introduce her adjustment to college life.

二、完形填空(共1题;共20分)

5. ( 20) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的ABCD四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。    It was a freezing, windy winter night in Manhattan. I was walking to catch a train home, totally        1       in the next day's to-do list, not paying any attention to my surroundings. "Hey man, I love your nice hat!", said a voice to me from the sidewalk. When I        2       to see where it came from, I saw a man         3       dressed, carrying a garbage bag, standing outside a         4       —with a warm smile on his face. As I was about to say thank you, a woman walked by. "Hey lady, you have the most beautiful eyes. Can you        5       some change?"
    This homeless man had no         6       of talking to anyone and he was excellent at         7       up others. I felt pulled to help him use that        8        .I introduced myself, and         9       him to dinner inside. "Ralph's the name. Thank you so much, sir!" he said.
    As we sat down and ate, I told Ralph that I felt he had an amazing talent for        10       withpeople.        11        at first, he eventually began to open up. He spoke much about how he used to love to        12       . He was like a fisherman's encyclopedia ( 百科全书). I asked him what he could see himself doing, and he said that he thought he could be a good         13       . So I asked him if he ever        14       going to the store right down the street and telling them he would help them sell their fishing equipment. There was a pause. Ralph put his hands over his face         15        he spoke through tears. I'll never         16       what he said next. "I had a job and a family.        17        , I didn't know how to handle these things. I        18       my problems. For 11 years, no one has ever done anything like this for me. It's time for me to make things        19       again. "
    By the end, I was in         20       as well. Ralph thanked me for my help, and we went our separate ways.            

1. A. interest

B. absorbed

C. set

D. taken

2. A. turned out

B. settled down

C. got off

D. looked back

3. A. casually

B. formally

C. shabbily

D. fashionably

4. A. station

B. store

C. bookshop

D. restaurant

5. A. spare

B. show

C. make

D. introduce

6. A. fear

B. tendency

C. sign

D. courage

7. A. setting

B. bringing

C. lighting

D. picking

8. A. opportunity

B. potential

C. qualification

D. reputation

9. A. pushed

B. forced

C. guided

D. invited

10. A. bargaining

B. competing

C. connecting

D. parting

11. A. Aggressive

B. Hesitant

C. Cheerful

D. Confident

12. A. travel

B. beg

C. fish

D. read

13. A. salesman

B. secretary

C. fisherman

D. teacher

14. A. recalled

B. considered

C. resisted

D. avoided

15. A. unless

B. until

C. though

D. as

16. A. remember

B. appreciate

C. forget

D. forgive

17. A. Otherwise

B. Besides

C. Therefore

D. However

18. A. ran away from

B. came up with

C. faced up to

D. put up with

19. A. easy

B. right

C. practical

D. diverse

20. A. tears

B. rags

C. panic

D. sorrow

三、语法填空(共1题;共10分)

6. ( 10) 2018•)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。    Diets have changed in China-and so too has its top crop. Since 2011,the country________growmore corn than rice. Corn production has jumped nearly 125 percent over________past 25 years, while rice has increased only 7 percent.
    A taste for meat is________(actual) behind the change. An important part of its corn is used to feed chickens, pigs, and cattle. Another reason for corn's rise. The government encourages farmers to grow corn instead of rice________(improve) water quality. Corn uses less water________rice and creates less fertilizer(化肥) runoff. This switch has decreased________(pollute) in the country's major lakes and reservoirs and made drinking water safer for people.
    According to the World Bank, China accounts for about 30 percent of total________(globe)fertilizer consumption. The Chinese Ministry of Agriculture finds that between 2005-when the government ________ (start) a soil-testing program ________ gives specific fertilizer recommendations to farmers - and 2011, fertilizer use dropped by 7.7 million tons. That prevented the emission(排放) of 51.8 million tons of carbon dioxide. China's approach to protecting its environment while ________ (feed) its citizens "offers useful lessons for agriculture and food policymakers worldwide." says the bank's Juergen Voegele.    

四、改错题(共1题;共5分)

7. ( 5) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1)每处错误及其修改均仅限一词;
2)只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
    I was often troubled by lack of confidences. So I applied for a job at an exhibition as reporter last term. The exhibition was held annual to display the latest products in the field of education. At that timeI was responsible for interview parents who bought the learning tools. While talking with him, I found it was not so hard as I think. One lady even praised me but asked her son to learn from me. I realized the experience was in great value and nothing was more excited than communicating with people.
    From this experience, I am fully aware that we should take real action if our personality that needs improving.    


高中英语试卷()

答案解析部分

一、阅读理解

1.【答案】1B
2C
3A
4B  

2.【答案】1B
2C
3D  

3.【答案】1C
2D
3A
4B  

4.【答案】1D
2B
3A
4C  

二、完形填空

5.【答案】1B;(2D;(3C;(4D;(5A;(6A;(7C;(8B;(9D;(10C;(11B;(12C;(13A;(14B;(15D;(16C;(17D;(18A;(19B;(20A;  

三、语法填空

6.【答案】has growntheactuallyto improvethanpollutionglobalstartedthat/whichfeeding  

四、改错题

7.【答案】①confidences →confidence②reporter 前加a③annual→ annually④interview →interviewing⑤him→them⑥think→thought⑦but→and⑧in→of⑨excited→exciting去掉that.